Mientje Meussen: van idee tot muurschildering

Ik werk graag in opdracht: uw wens voor een muurschildering, wandschildering, aquarel, potloodtekening of andere illustratie staat centraal. Bijvoorbeeld een mooie wandschildering voor uw kinderkamer.

De afgelopen jaren heb ik al veel mensen blij gemaakt met een mooie wandschildering voor hun babykamer of kinderkamer. Maar ook op de zakelijke markt heb ik leuke projecten uitgevoerd voor onder ander Coca Cola, Park Tivoli en Intercard.

Uitgangspunt is een persoonlijk gesprek, waarin ik mij een beeld vorm van de stijl en het onderwerp waar u graag een muurschildering van zou willen hebben. Ik maak al muurschilderingen vanaf mijn jeugd met grote passie.
Door scholing, lessen in fijnschilderkunst en veel ervaring heb ik mij meerder technieken eigen gemaakt, waaronder potloodtekening, pentekening, olieverf, acryl en aquarel.

Op iedere ondergrond zoals bijvoorbeeld muren, panelen, linnen of papier kan ieder onderwerp worden geschilderd: kinderen, portretten, stillevens, dieren, landschappen, voertuigen, planeten, bloemen, huizen enz. Ik kan op basis van door u aangeleverde fotoís of afbeeldingen een zeer persoonlijke muurschildering, geboortekaartje, poster of schilderij maken.
Hiermee kan een werkelijke unieke inrichting van een babykamer of kinderkamer worden gecreŽerd. Maar ook een fraaie wandschildering in uw showroom ter ondersteuning van de verkoop van een bepaald product.
Neem eens contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek